Lukijat

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Minareetteja ja Haaremihousuja

Sumuista huomenta blogi-ystävät!
Palasimme Alaniasta jo yli kaksi viikkoa takaperin, mutta en vain ole saanut kirjoitettua sitä lupaamaani matkakertomusta.Laitan kuitenkin teidän kaikkien piristykseksi aurinkoisen kuvasarjan.
Nauttikaa ja lähtekää mukaani nojatuoli-matkalle:)Tässä tämä kuvakavalkaadi, toivottavasti saatte palan aurinkoa päiväänne:)
Tiistaiterveisin  Aana.


7 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Aana, ihania kuvia, oliko mukava loma? Kaunista ja lämmintä on ainakin ollut.

täälläkin paistaa tällä hetkellä aurinko, harmi...sinänsä, kun joutuu kökkimään sisällä.

Aurinkoa päiviisi,toivoo Tuija

Aana kirjoitti...

Tuija:
Loma oli ihan onnistunut, niin ilmojen puolesta kuin muutenkin. Alkuperäissuunnitelman mukaanhan meidän piti lähteä Egyptiin, mutta senhetkisen maailmantilanteen vuoksi se ei ollut mahdollista. Ajankohta oli kuitenkin jo töistä varattu, niin että johonkin oli päästävä.
Turkissahan oli vielä kevät, elikkäs helteistä ei päässyt nauttimaan, mutta lämpötilat olivat kuitenkin reippaasti yli +20 ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Koska olemme käyneet Turkissa jo aiemminkin, totesin tällä reissulla, että tämä oli sitten tässä, ei enää tänne. Tällä maalla ei ole minulle enää mitään uutta tarjottavaa:)
Mukavaa päivänjatkoa Sinulle.

Tuula kirjoitti...

Kyllä tuli monta palaa aurinkoa :) Huikaisevia maisemia, tuollaisesta paikasta minä tykkään kun en ole rannalla makaaja tyyppiä. Ihana paikka, varmasti oli rentouttavaa :)

Virpi kirjoitti...

Ihania maisemia ja tuo meri, aah! Mukavaa viikon jatkoa :)

Lovviisa kirjoitti...

Kuvasi tuo lommaa lähemmäksi...Oisko tuo hotelli vilahtannu Matkaoppaissa. Miehen kanssa matkataan toukokuun lopulla Kemeriin:)

Aana kirjoitti...

Tuula:
Itse kyllä pidän auringon-otosta, mutta lomalla pitää olla muutakin.
Alaniassa on kyllä paljon mahdollisuuksia;retkiä, basaareita ja tietenkin hamami, sitä kenenkään maassa kävijän ei pidä jättää kokematta:)

Virpi:
Niimpä, meri on ihanan turkoosi, ihan oikeesti:)
Mukavaa viikkoa Sinullekin!

Lovviisa:
Kyllä, hotelli on Detuurin ja Erjankin näin livenä, ihan Ok opas:)
Oikein mukavaa ja antoisaa matkaa Sinulle ja miehellesi!

Sirkka kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoisilta matkakuvista, minusta on aina niitä kiva katsella, varsinkin kun en itse ole koskaan Turkissa käynyt kuullut olen vain pelkkää hyvää, jotka ovat siellä olleet. Niinkuin kerroit voin vain uneksia turkoosin sävyisestä merestä...upeaa!

Kiitos myös sinulle kauniista sanoistasi, kiitos samoin sinulle oikein hyviä aurinkoisia ja toivotaan lämpöisempiä tulevia ilmoja niin voidaan paremmin:)
Kiitos vielä kuvasarjasta!