Lukijat

maanantai 3. lokakuuta 2011

Tylsäääää:(

 
Nyt on sitten taas meneillään se aika vuodesta, kun mikään ei jaksa kiinnostaa tai innostaa.
Aiemmassa postauksessani kerroin jo, että olen melankoliaan taipuvainen ihminen. Tänä vuonna tämä "tauti" vain iski yllättävän aikaisin ja tuntuu jatkuvan viikko toisensa perään. Lähes jokainen päivä tuntuu yhtä mitäänsanomattomalta ja ankealta.
Liekö osasyynä se, että sairastamani fibro on sateisten kelien vuoksi kiusannut oikein erityisesti.
 
Tuntuu, että elinpiirini on kutistunut todella pieneksi.
En oikein ole jaksanut pitää yhteyttä, sen paremmin läheisiini kuin ystäviinikään. No, tästä on tietysti seurauksena huono omatunto, joka taas osaltaan lisää kurjaa oloani.
Koti ja mökki , ovat ainoat paikat joissa tällä hetkellä haluaisin olla, yksin, kaikki muu tuntuu jotenkin niin ylivoimaiselta ja vastenmieliseltä.
 Tämä vuosi on ollut henkisesti minulle erittäin raskas.
Eteeni on tullut asioita, joita en yksinkertaisesti pysty hyväksymään, enkä käsittelemään.
Mieleni on vallannut ahdistus ja suunaton kapina elämän epäoikeudenmukaisuutta kohtaan.
Päällimmäisenä on valtava voimattomuuden tunne, joka tuntuu nielevän lähes kaiken ilon ja luontaisen toimeliaisuuteni.

Tiedän, että kun aikaa kuluu ja löydän "oikeat työkalut", pääsen varmasti tästäkin yli, nyt vain ei tunnu siltä. Jonakin päivänä olen, uskoakseni, sinut näidenkin asioiden kanssa.

Tästä vuodatuksestani tuli nyt näköjään tällainen synkän oloinen, mutta uskokaa tai älkää, helpotti suunnattomasti kun sain tyhjentää ajatusmaailmaani:)

Rauhaisaa maanantaita.
Aana.

6 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Voimia sinulle.♥

Raskaatkin asiat helpottavat ajan kuluessa...

Siunausta piävääsi!

Aana kirjoitti...

Irmastiina:
Kiitos voimatoivotuksesta!

Niin se kait on, aika tekee tehtävänsä.

Siunausta Sinullekin:)

MaMMeli kirjoitti...

Kuule, minusta on hyvä, että kertoo huoliaan se puolittaa murheet monta kertaa<3 Minulla on usein alakuloisuutta tammi-helmikuussa, mutta syksystä nautin. Haleja ja Siunausta täältä toivottelen <3

Tuula kirjoitti...

Sitä on liikkeeellä, itsellä sama juttu :) Olen ajatellut että aikansa kutakin, kyllä tästä vielä noustaan uuteen kukoistukseen, ei kannata potea huonoa omaatuntoa siitä tulee vaan pahempi mieli :)Edessä on kohta taas uusi vuodenaika, sinnitellään talveen ♥

Kati kirjoitti...

Halauksin toivon voimia ja siunausta sinulle, Aana! <3

Sirkka kirjoitti...

Nyt kyllä olisi hyvä jos sinulla olisi hyviä ystäviä ympärilläsi, se olisi parasta mitä ajattelen ja tässä tulen minäkin vaikkakin näin virtuaalisesti, mutta jos naapurissa asuisit niin kaulasta halaisin ja kyllä vaan me myös naurettaisiinkin.

Olen kiitollinen, että sinulla on
koti ja mökki, jossa haluat olla, mutta muista että me kaikki olemme kanssasi ja tahdomme sinulle hyvää ja voimia ja on se kumma tämä meidän kaikkien ihmisen mieli aina kunkin vuorollaan... kun se toisinaan laukkaa ja kompastuu kivistää ja irvistää ja mikään ei tunnu miltään ei kiinnosta eikä jaksa tarttua mihinkään, kaikki on tylsää ja mälsää, mutta tulee päivä jolloin kaikki on toisinpäin ja elämä on ihanaa ja nautittavaa.

Lämmin halaus ystävä päivääsi, täältä puhallan auringonsäteitä päivääsi.