Lukijat

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Lähtö lähellä!

      Olen elänyt TODELLA kiireistä viikkoa.
  Tiistaina olimme Prinsessan ja Pikkusiukun kanssa shoppailureissulla, joka yllätys, yllätys, venyi monen tunnin mittaiseksi. Kiertelimme kaupoissa ja ostimme kaikenlaista "tuiki tarpeelista". Kävimme syömässä, tietenkin "pitkän kaavan mukaan" ja nautimme toistemme seurasta täysin siemauksin.                         
  Keskiviikkona mummia ilahdutti kyläilyllään Heinäpoika sekä rakas ystäväni Helmi.  Siinä se päivä sitten kului kahvikupposen ääressä, jutustellen, palapeliä kooten ja maailman menoa ihmetellen.
  Torstain olin varannut siivouspäiväksi, mutta hädintuskin sain olkkarin ikkunat pestyä, kun visiitille porhalsivat  Kuopus ja Joulupoika. Muutaman tunnin kahvittelun ja seuranpidon jälkeen, sain sitten lopultakin ahkeroitua siivoukseni loppuun.
  Tämän aamun olenkin sitten koonnut vaatteita ja muita tarpeellisia tavaroita matkalaukkuun, huh huh!
Lennämme Miehen kanssa huomenaamulla etelän lämpöön viikoksi. Toivottavasti aurinkoa on riittävästi, eli KOKO AJAN! Minä ja Mies olemme niitä ihmisiä, joiden mielestä aina saisi olla KESÄ ja HELTEET.
  Matkakohteemme on tälläkertaa Alania, joka onkin jo ennestään tuttu paikka. Olemme tykästyneet Turkkilaiseen ruokaan, hamamiin, turkoosiin mereen sekä kauniisiin maisemiin.
  Kunhan palailemme takaisin kotimaan kamaralle, niin laitan sitten "matkakeromuksen" kuvien kanssa.

     Oikein aurinkoista viikonloppua ja tulevaa viikkoa Teille kaikille!
      Aana.
 
    

7 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Oikein ihanaa matkaa teille!! Meilläkin oli Turkin matka maksettu, mutta jouduimme sen perumaan, mieheni sairauden takia..:)

Aana kirjoitti...

Irmastiina:
Kiitos, kiitos!
Harmi, että miehesi sairastui, toivottavasti hän voi jo paremmin.
Siellähän se Turkki säilyy, menette sitten paremmalla ajalla.
Enkeleitä elämääsi!

Kirsikka... kirjoitti...

Ihanaa lomaa teille, nauttikaa!
Ja iloista viikonloppua!

Tuija kirjoitti...

Voi miten ihanaa kun pääsette sinne Turkin lämpöön.Toivottelen teille ihanaa matkaa ja nauttikaa siellä olostanne, minä täällä tuskailen tuon lumen kanssa. Pöh...sulaisi jo pois.
Muuten mekin olemme käyneet kerran Turkissa ja tykkäsin kovasti.

Aurinkoista ja lämmintä viikkoa teille, toivottelee Tuija

Aana kirjoitti...

Kirsikka:
Kiitos hyvänmatkan toivotuksista.
Tänään palasimme ja matka oli onnistunut. Laitan siitä tuonnempana tekstiä, kunhan saan ensin koottua ajatukseni.

Tuija:
Kiitos, kiitos, palaan asiaan.

Mukavaa viikonvaihdetta molemmille!

Tuula kirjoitti...

Hei Aana :) Mukava kun löysit blogini, tervetuloa :) Minä löysin mutkien kautta tänne, onneksi :) Profiilistasi päätellen olemme hyvin samanhenkisiä, minusta tuntuu että viihdyn täällä hyvin :)
Odottelen matkakertomustasi ♥

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Aana kauniista kommentistasi blogissani :) Voi miten ihanaa, että olet päässyt etelän lämpöön, minäkin odottelen matkakertomustasi innolla :) Itsellänikin on matkakuumetta, mutta meidän perheen aikataulut harvoin sopivat siten yhteen, että pääsisimme kaikki lähtemään, no ehkä joskus vielä :) Aurinkoista alkavaa viikkoa toivottelen!!